Våra tränare

Vi är ett erfaret team som alla har en stor kärlek till träning och rörelse. Vi har olika träningsbakgrund och vi har tagit med oss det bästa från bland annat gymnastik, yoga, calisthenics, tyngdlyftning och crossfit. 

Carl-Henrik Mustelin

förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA
Rebecka L

förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA
Sid Paulson

förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA
Sara Hoy
Emma Aspenberg

förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA

förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA

Carl-Henrik Mustelin

Carl-Henrik snubblade i vuxen ålder över calisthenics och började kort därpå träna gymnastisk styrketräning. Intresset växte snabbt och efter några års utövande växlade han ner sitt tidigare yrke och började arbeta som tränare. Huvudfokus i hans jobb är att lära ut kroppsviktsträning och hjälpa vuxna människor att utöka sin rörlighet, vilket han gör både som personlig tränare, online coach och gruppträningsinstruktör.

Intresset för att lära ut är något som Carl-Henrik har med sig sedan länge. Han är väldigt intresserad av människor och är utbildad beteendevetare med en examen i pedagogik. Inspirationen att tillämpa denna kunskap som tränare kommer via den personliga resa som han själv gjort. Carl-Henrik växte upp som sämst i klassen på idrott och fann glädjerörelse på riktigt först i vuxen ålder när kropp och sinne knöts samman genom gymnastisk styrketräning. Nu älskar han att hjälpa människor att utvecklas och överträffa sig själva. Carl-Henrik har i flera år drömt om och arbetat för att samla Stockholms kroppsviktsentusiaster i en community av likasinnande, som nu tagit form som Gymnastic Fitness!

 

Vill du få hjälp av Carl-Henrik med din träning? Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt!

förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA

Micha Bakker

"Det är helt otroligt hur lätt det är att skapa sig själv en starkare och rörligare kropp, och det är det jag vill visa dig. Som person drivs jag av att få människor att förstå hur enkelt det är att bli starkare, rörligare och få mer kroppskontroll. Att skaffa en kropp som tar bort begränsningar och ger dig frihet att välja. Din kropp kan bli ditt bästa verktyg för att uppleva livet, om du väljer det."

Vem är Micha som coach? Direkt möts man av hans glada och energiska utsida, och när man lär känna honom som coach märker man snabbt att han ställer höga krav på sig själv och lika stora krav på dig som deltagare. Detta gör han för att han vill att du ska lyckas. Micha tror på dig, och han vet att du är kapabel till otroliga saker.

 

Vill du få hjälp av Micha med din träning? Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt!

förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA

Rebecka L

Rebecka har en bred och gedigen idrottsbakgrund. Som liten tränade hon truppgymnastik, och fortsatte sin akrobatiska bana med att dyka in i cirkusen fantastiska värld. Men akrobatik och show är bara några av hennes alla färdigheter. I hjärtat är Rebecka en lagspelare som har spelat fotboll på elitnivå. 2019 kom en oturlig knäskada, och för henne som inte kan sitta still, blev den naturliga reaktionen att gå all in på handståendet istället!

Rebecka jobbar i vanliga fall som pilot, och tar vid sidan om detta emot PT-kunder och håller gruppträningar. Som att detta inte var nog så tillbringar hon en del av sin resterande fritid med att vara fys/assisterande tränare i ett damfotbollslag.

 

Sid Paulson

De senaste sex åren har Sid tränat gymnastik väldigt aktivt. Han har jobbat brett både som coach för både barn och vuxna personer på många olika kunskapsnivåer. Sid har fokuserat sig på styrka, rörlighet och teknik i övningar som handstående. Han tränar även själv och har egna mål som han jobbar på samtidigt som han hjälper andra att uppnå deras mål. Det som genom alla år motiverat honom är hans djupa kärlek till gymnastiken som träningsform, och hur han med den som verktyg kan hjälpa andra att utvecklas och må bättre både fysiskt och mentalt. 


Vill du få hjälp av Sid med din träning? Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt!


förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA

Sara Hoy

Sara är en rörelsefantast, född och baserad i Sverige men med världen som inspirationskälla och arbetsplats. När hon inte jobbar inom forskningsprojekt inom fysisk aktivitet och hälsa på Gymnastik- och Idrottshögskolan och Karolinska Institutet håller hon klasser, workshops, föreläser och utbildar på alla möjliga platser. Hon har över 10 år i träningsbranschen både som tränare och yogalärare.

 “Rörelse och hälsa har alltid varit ett intresse hos mig så länge jag kan minnas. Min bakgrund har jag inom dans och hästsport, men jag har alltid haft ett nyfiket sinne och velat testa på det mesta. Under de senaste åren har jag haft fokus på rörlighets- och kroppsviktsträning samt yoga. Det är just nyfikenhet och kunskapslust som får stor plats i min egen träningspraktik. Min undervisning är tydligt förankrad i rörelselära och träningsfysiologi med fokus på hälsa. Jag vill att rörelse och träning är till för individen och dess förutsättningar, och inte tvärtom.”

Utbildning: Sara har en masterexamen i Exercise Science från Gymnastik- och Idrottshögskolan, med en bakomliggande kandidatexamen i folkhälsa från Karolinska Institutet. Hon är verksam och utbildad yogalärare (ERYT-500, YACEP) och lic. personlig tränare med bla vidareutbildningar inom FRC™ Mobility Specialist, Kinstretch™ och FRA™ samt studerat rörelseanalys och rörelselära på avancerad universitetsnivå. Hon fortsätter ständigt att studera och uppdatera sina kunskaper.

Emma Aspenberg

Emma har alltid tyckt om att röra på sig och började som liten med gymnastik men fastnade mer för dansen och kom att dansa klassisk balett från 4-års åldern upp till gymnasiet. Parallellt med det gick hon på gymnastik och red. Ridningen fick ta mer plats efter högstadiet och hon tävlade i dressyr och hoppning under ett par år.

 

När familj och barn kom så började hon springa för att få egentid och hon har gjort 3 halvmaror och en mängd olika 10K lopp men hon fann inte passionen för att vara upp och ner förrän för ca 10 år sedan då hon började med poledans och gymnastik igen. Efter ett par år som utövare gick hon över till att vara instruktör på en av Stockholms första poledansstudios och när inte hon inte coachade så tränade hon själv inför SM. Emma brinner för rörelse och för att träna på bästa möjliga sätt om man har varit skadad eller i prehab-syfte, då med sin egen erfarenhet ifrån trasiga axlar och hälsenerepturer.

Emma har tränat med Calle och Sid under en bra tid innan Gymnastic Fitness kom till och började tidigt att hjälpa till att hålla klasser vid behov. Hon älskar att se människor lära sig och utveckla sig och därför håller hon nu på att utbilda sig till personlig tränare.

förfrågan om personlig träning

Epost *
Beskriv vad du vill ha hjälp med *
SKICKA

Redo att testa på Gymnastic Fitness?

 
 
 

Fyll i formuläret nedan för att boka ett gratis prova på tillfälle.

Schemat hittar du här.

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi skickar nyhetsbrev & information om våra tjänster till dig.

Välj datum *
Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
E-post *
Meddelande / frågor inför ditt besök
Skicka
Har du frågor eller vill veta mer om gymnastic fitnesS?

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi svarar gärna på dina frågor

Email *
Telefonnummer *
Meddelande *
SKICKA