Gymnastic fitnes 6v Nybörjarkurs i handstående

 Lär dig stå på händer som vuxen 

Den bästa kursen i Sverige för att som nybörjare komma igång med handståendeträning
 

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse för vår handståendekurs. När nästa kurs planeras blir du först med att få reda på det.

Detta är en intresseanmälan, alltså inget bindande.

Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
E-post *
Meddelande
Skicka anmälan

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till handståendekursen 8 mars - 18 april 2021.

Pris: 2499:-. 

Anmälan är bindande.

Betalning: Swisha till nr 123 366 45 47. Märk med "handståendekurs".

Bokningen bekräftas när betalningen mottagits.

 

Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
E-post *
Välj produkt
Meddelande
Skicka anmälan

15 9 platser kvar

 

Att lära sig stå på händer som vuxen är svårt...

Om du har försökt att lära dig stå på händer i vuxen ålder så vet du hur tufft det är. Ett handstående kräver rörlighet, styrka, teknik, balans, koordination och mod. Det är kort sagt många saker som måste till innan man kan börja balansera. 

Som nybörjare är det svårt att veta var man ska börja, hur man ska träna och vad man ska träna på. Utöver det kan det både vara läskigt och kännas lite pinsamt att göra sina första försök bland andra som inte förstår vad man håller på med.

En kurs med som ger resultat

Vår metod är beprövad och den fungerar. Alla föregående kursdeltagare har upplevt en klar förbättring av sina handståenden. För de som övat länge och kommit till oss och sagt "att de försökt allt men gett upp hoppet" har enkelheten i vår pedagogik och upplägget på kursen fått det att "klicka" för dem.

  

Kursen baseras på principer som är lätta att förstå och applicera. Vi bryter ner ett handstående och tränar på rätt sak i rätt ordning, och på så sätt kommer du lära dig allt du behöver för att ta dig vidare till nästa nivå.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse för vår handståendekurs. När nästa kurs planeras blir du först med att få reda på det.

Detta är en intresseanmälan, alltså inget bindande.

Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
E-post *
Meddelande
Skicka anmälan

Vad du lär dig på vår kurs:

Komma över din rädsla

Du kommer att lära dig hur du "faller" kontrollerat ut ur ett handstående, och komma över din rädsla för att vara uppochner.

Bygga en starkt grund

Du kommer att lära dig hur man bygger grunden i ett handstående, för att på sikt kunna ta dig upp och stå på egen hand mot väggen. 

Öka din axelrörlighet

Du kommer att förbättra din rörlighet och styrka i axlarna och ryggen så att du kan lyfta armarna över huvudet och hålla handståendet lättare.

Kursen passar inte för dig som... ❌

 • Tycker det är viktigt med upplevelsebaserad träning, där varje pass ska lämnas i eufori, drypandes av svett.

 • Måste ha hög, dunkande musik och blinkande lampor.

 • Har som krav att smoothie på en takterass ingår efter varje pass.

 • Letar efter ett sätt att snabbt fixa till ditt handstående med så lite ansträngning som möjligt, och helst kunna balansera redan efter första veckan.


Stämmer detta in på dig?
Tyvärr, då är denna kurs inte för dig.

Kursen passar dig som... ✅

 • Är intresserad av att lära dig stå på händer.

 • Är beredd att lägga ner tid och energi på det.

 • Kommer titta genom våra instruktionsvideor på egen hand och göra veckans läxa. 

 • Filma ditt handstående och aktivt ställa frågor. 

 • Kan ta ansvar för din egen utvecklingStämmer detta in på dig?

Välkommen. Vi har gjort denna kursen till dig.

Vi är handståendenördar och vi får våra kursdeltagare och medlemmar att utvecklas i en ordnad miljö, sida vid sida med roliga och motiverade träningskompisar. Och det är vi stolta över.  

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till handståendekursen 8 mars - 18 april 2021.

Pris: 2499:-. 

Anmälan är bindande.

Betalning: Swisha till nr 123 366 45 47. Märk med "handståendekurs".

Bokningen bekräftas när betalningen mottagits.

 

Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
E-post *
Välj produkt
Meddelande
Skicka anmälan

Vad ingår i kursen?

2 Träningspass per vecka

Träna 2 tillfällen i veckan med gruppen. 

Support Från Grupp & Coacher

I kursen så jobbar vi i en mindre grupp där alla får den uppmärksamhet som de behöver för att maximera utvecklingen i handståendet. Vi kommer att stötta dig och peppa på dig igenom alla 6 veckor av kursen.

Online Grupp & Utbildningsmaterial

Du kommer få tillgång till en privat Facebook grupp för alla kursmedlemmar där vi kommer att dela med oss av videos, program och massa extra material utanför kursen så att ni kan träna och lära er mer på egen hand under kursens gång.

Personlig Handståendeanalys

I kursen ingår en 30 minuters personlig handståendeanalys (värde 450 :-). Där få du träffa en av våra kunniga tränare som kommer hjälpa dig identifiera vad du behöver fokusera extra på för att maximera resultaten på kursen.

Vanliga Frågor

Vi får massor av frågor om kursen, och har sammanställt de mest vanliga frågorna nedan:

I kursen så ingår det 2 pass per vecka.

Håll utkik efter infon för nästa kurs.


Vasaparkens utegym, på höjden mot torsgatan

Om du inte är nöjd med dina framsteg på kursen (förutsatt att du kommit på träningarna och lämnat in läxorna), så får du självklart tillbaka dina pengar utan att vi ifrågasätter det. Det ingår i vår 'handstående-framgångs-garanti'.

Nej, detta är en kurs för nybörjare.

Inför kursstart får varje deltagare en 30 minuters personlig handståendeanalys. Skulle det, mot förmodan vara så att vi efter analysen tillsammans gör bedömningen att kursen inte passar dig, så ska du såklart inte behöva gå kursen. Då får du pengarna tillbaka och så hjälper vi dig hitta ett upplägg som bättre motsvarar det du behöver. Är du osäker, kontakta oss. Vi hjälper dig!

Handståendeanalys

(Värde 450 :-)

Vi har lång erfarenhet av att lära vuxna att stå på händer och kan med säkerhet säga att det inte finns en one-size-fits-all lösning. Allas handstående är olika, och behöver således lite olika fokus för att utvecklas. Därför erbjuder vi dig en analys av ditt handstående inför kursstart. Där tar vi en noggrann titt på din rörlighet, din styrka och hur ditt handstående ser ut. Utifrån dina förutsättningar får du sedan specifika råd och tips på vad du ska lägga lite extra tid på under kursens gång, för att du ska kunna göra så stora framsteg som möjligt.

Äntligen dags att lära dig stå på händer?

Skjut inte upp ditt mål...

Ju längre du väntar med att utveckla ditt handstående, desto svårare kommer det att bli. Med åldern blir vi naturligt svagare och mindre rörliga, vilket gör processen svårare och mer tidskrävande.

Besluta dig nu att ta tag i din styrka, rörlighet och teknik, så kan du lära dig snabbare, lättare och äntligen få till ditt efterlängtade handstående. Vi kommer göra processen så njutbar och effektiv som möjligt för dig.

Handståendekurs

6 Veckor

2499 kr

Personlig handståendeanalys
2 träningspass per vecka (välj dagar)
Community (Privat, aktiv grupp)
utbildningsmaterial (Videos, PDF:er, Program)
2 personliga uppföljningar

Fyll i formuläret nedan för att anmäla dig till handståendekursen 8 mars - 18 april 2021.

Pris: 2499:-. 

Anmälan är bindande.

Betalning: Swisha till nr 123 366 45 47. Märk med "handståendekurs".

Bokningen bekräftas när betalningen mottagits.

 

Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
E-post *
Välj produkt
Meddelande
Skicka anmälan

Är du osäker på om kursen är för dig?

 • ''Innan kursen klarade jag att sparka upp mot vägg, men inte så mycket mer än så. Jag vågade inte sparka upp alls utan vägg. Mitt handstående känns helt klart bättre, även om det är en bit kvar. Men har fått lära mig olika tekniker för att kunna öva och bli bättre. Vågar också sparka upp själv utan vägg eller pass. Kursen var absolut en bra investering! Jag skulle aldrig ha kommit så här långt på egen hand. Jag kommer helt klart tillbaka nästa termin!''
  Camilla Ryttare
  Kursdeltagare
 • ''För första gången i mitt liv kan jag stå på händer! Jag har aldrig kunnat stå på händer, när jag var barn försökte jag flera gånger men gav till slut upp. När jag fick se att Gymnastic Fitness fanns och fick gå på ett första introduktionspass i handstående blev jag fast och bestämde mig för att försöka igen. Nu efter mycket fantastisk pedagogisk hjälp och stöd från coacherna på Gymnastic Fitness är jag, 34 år gammal, för första gången bekväm med att stå på händer.''
  Robin Stomilovic
  Medlem
 • ‘’Tränarnas engagemang och tekniska expertis gör träningen rolig och väldigt utvecklande. Jag hade harvat med mitt handstående en längre tid utan att komma framåt och var precis på väg att ge upp när jag började hos Gymnastic Fitness. Här fick jag personlig återkoppling om vad jag behövde utveckla och anpassa och plötsligt kunde jag hitta en stabilitet i mitt handstående jag aldrig tidigare hade känt.’’
  Linnea Von Zweigbergk
  Kursdeltagare
 • ''Handståendekursen har hjälp mig att få självförtroende och tekniken för att faktiskt lyckas med att stå kontrollerat på händer. Själv så utövar jag simhopp och började med i vuxen ålder, handståendet är en egen gren inom simhoppet och är mycket viktigt att ha i sin verktygslåda när man ska tävla. Att balansera handståendet en liten stund innan man utför hoppet ger extra poäng dessutom. Jag har lärt mig tekniker för att fokusera på de områden som är mina svagheter. Jag uppskattar den individuella coachningen man får som man annars inte får i andra gruppträningsformer. Alla är vi olika med olika förutsättningar så det är ett exempel som Gymnastic Fitness gör bra!''
  Stephano Dinamarca
  Medlem & Simhoppare
 • ''Alla coacherna är kunniga, erfarna och härliga! Det är bra att coacherna har olika bakgrunder och erfarenheter som dom delar med sig av. Jag har fått lära mig många roliga övningar och testat olika progressioner för att hitta dom som passar mig bäst. Nu känner jag att jag gör framsteg på varje pass. Coacherna ger oss nyttiga tips eller saker att tänka på för varje pass. När jag tränar själv blir det lätt så att jag bara går igenom övningarna men lär mig egentligen inte så mycket.''
  John Eriksson
  Medlem
 • ''Ni gav ett seriöst och informerat intryck, och imponerade redan under de första passen med ett genuint intresse för hjälp vuxna nybörjare att komma igång med gymnastikträning. Med erfarenheter från både kampsport och crossfit var jag stel och hade en för dålig kroppskontroll för att kunna komma upp i ett handstående, även om både viljan och styrkan fanns. Numera är mitt handstående stabilare och framförallt graciöst - ord jag aldrig tidigare förknippat med mig och min träning!''
  Catlin Högfeldt
  Medlem

Gymnastic Fitness Handståendegarati

Vår högsta prioritet är att ditt handstående ska bli så bra det kan bli. Med vår kunskap och erfarenhet är vi säkra på vår metod och vi garanterar att ditt handstående kommer vara märkbart bättre efter kursen (förutsatt att du kommer på träningarna, såklart). Skulle du mot förmodan inte vara nöjd, får du pengarna tillbaka, no questions asked!


GYMNASTIC FITNESS HANDSTÅENDEKURS 

Fyll i formuläret nedan för att anmäla intresse för vår handståendekurs. När nästa kurs planeras blir du först med att få reda på det.

Detta är en intresseanmälan, alltså inget bindande.

Förnamn *
Efternamn *
Telefonnummer *
E-post *
Meddelande
Skicka anmälan