Våra tränare

Vi är ett erfaret team som alla har en stor kärlek till träning och rörelse. Vi har olika träningsbakgrund och vi har tagit med oss det bästa från bland annat gymnastik, yoga, calisthenics, tyngdlyftning och crossfit. 

Carl-Henrik Mustelin

förfrågan om personlig träning

Epost*
Beskriv vad du vill ha hjälp med*
SKICKA
Simon Falksved

förfrågan om personlig träning

Epost*
Beskriv vad du vill ha hjälp med*
SKICKA
Sid Paulson

förfrågan om personlig träning

Epost*
Beskriv vad du vill ha hjälp med*
SKICKA
Sara Hoy

förfrågan om personlig träning

Epost*
Beskriv vad du vill ha hjälp med*
SKICKA

Carl-Henrik Mustelin

Carl-Henrik snubblade i vuxen ålder över calisthenics och började kort därpå träna gymnastisk styrketräning. Intresset växte snabbt och efter några års utövande växlade han ner sitt tidigare yrke och började arbeta som tränare. Huvudfokus i hans jobb är att lära ut kroppsviktsträning och hjälpa vuxna människor att utöka sin rörlighet, vilket han gör både som personlig tränare, online coach och gruppträningsinstruktör.

Intresset för att lära ut är något som Carl-Henrik har med sig sedan länge. Han är väldigt intresserad av människor och är utbildad beteendevetare med en examen i pedagogik. Inspirationen att tillämpa denna kunskap som tränare kommer via den personliga resa som han själv gjort. Carl-Henrik växte upp som sämst i klassen på idrott och fann glädjerörelse på riktigt först i vuxen ålder när kropp och sinne knöts samman genom gymnastisk styrketräning. Nu älskar han att hjälpa människor att utvecklas och överträffa sig själva. Carl-Henrik har i flera år drömt om och arbetat för att samla Stockholms kroppsviktsentusiaster i en community av likasinnande, som nu tagit form som Gymnastic Fitness!

 

Vill du få hjälp av Carl-Henrik med din träning? Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt!

förfrågan om personlig träning

Epost*
Beskriv vad du vill ha hjälp med*
SKICKA

Simon Falksveden

Simon har många års erfarenhet av crossfit, både som utövare och instruktör, och innan han började med crossfit tränade han tyngdlyftning. Träning har alltid varit en stor del av hans vardag och via crossfit introducerades han till gymnastisk styrketräning. Sedan några år tillbaka är den gymnastiska styrketräningen Simons huvudfokus, både i hans egen träning och i hans yrke som personlig tränare och instruktör.

Simon älskar att hjälpa andra utveckla sina gymnastiska kunskaper och anser att gymnastik och den gymnastiska styrketräningen är en av de mest kompletta träningsformer som finns just nu. Det kräver en hög standard och att man utvecklar en förståelse inom många olika aspekter av träningen såsom styrka, mobilitet/flexibilitet, koordination och balans, vilka alla är viktiga delar i att kunna röra oss fritt och må bra i vardagen.  


Vill du få hjälp av Simon med din träning? Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt!

förfrågan om personlig träning

Epost*
Beskriv vad du vill ha hjälp med*
SKICKA

Sara Hoy

Sara är en rörelsefantast, född och baserad i Sverige men med världen som inspirationskälla och arbetsplats. När hon inte jobbar inom forskningsprojekt inom fysisk aktivitet och hälsa på Gymnastik- och Idrottshögskolan och Karolinska Institutet håller hon klasser, workshops, föreläser och utbildar på alla möjliga platser. Hon har över 10 år i träningsbranschen både som tränare och yogalärare.

 “Rörelse och hälsa har alltid varit ett intresse hos mig så länge jag kan minnas. Min bakgrund har jag inom dans och hästsport, men jag har alltid haft ett nyfiket sinne och velat testa på det mesta. Under de senaste åren har jag haft fokus på rörlighets- och kroppsviktsträning samt yoga. Det är just nyfikenhet och kunskapslust som får stor plats i min egen träningspraktik. Min undervisning är tydligt förankrad i rörelselära och träningsfysiologi med fokus på hälsa. Jag vill att rörelse och träning är till för individen och dess förutsättningar, och inte tvärtom.”

Utbildning: Sara har en masterexamen i Exercise Science från Gymnastik- och Idrottshögskolan, med en bakomliggande kandidatexamen i folkhälsa från Karolinska Institutet. Hon är verksam och utbildad yogalärare (ERYT-500, YACEP) och lic. personlig tränare med bla vidareutbildningar inom FRC™ Mobility Specialist, Kinstretch™ och FRA™ samt studerat rörelseanalys och rörelselära på avancerad universitetsnivå. Hon fortsätter ständigt att studera och uppdatera sina kunskaper.

Sid Paulson

De senaste sex åren har Sid tränat gymnastik väldigt aktivt. Han har jobbat brett både som coach för både barn och vuxna personer på många olika kunskapsnivåer. Sid har fokuserat sig på styrka, rörlighet och teknik i övningar som handstående. Han tränar även själv och har egna mål som han jobbar på samtidigt som han hjälper andra att uppnå deras mål. Det som genom alla år motiverat honom är hans djupa kärlek till gymnastiken som träningsform, och hur han med den som verktyg kan hjälpa andra att utvecklas och må bättre både fysiskt och mentalt. 


Vill du få hjälp av Sid med din träning? Klicka på knappen nedan för att komma i kontakt!


förfrågan om personlig träning

Epost*
Beskriv vad du vill ha hjälp med*
SKICKA

Redo att testa på Gymnastic Fitness?

 
 
 

Fyll i formuläret nedan för att boka ett gratis prova på tillfälle.

Schemat hittar du här.

Genom att fylla i formuläret godkänner du att vi skickar nyhetsbrev & information om våra tjänster till dig.

Välj datum*
Förnamn*
Efternamn*
Telefonnummer*
E-post*
Meddelande
Boka
Har du frågor eller vill veta mer om gymnastic fitnesS?

Kontakta oss så berättar vi mer

Vi svarar gärna på dina frågor

Email *
Meddelande*
SKICKA